Politica de livrare, schimburi si retururi

Transport si retururi

Magazinul funcioneaza doar online.

Taxe transport:

– Curier FAN COURIER – livrare rapida la domiciliu ( in toata tara, 1-2 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 18 lei

– Transport pentru returnare produselor este de 18 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 399 lei

Facem livrari si in strainatate, in toate tarile, prin DHL Express in 2-3 zile lucratoare, pentru mai multe informatii accesati site-ul www.eliaswimwear.com

  Contravalorea produselor comandate se plateste:

  1. In numerar direct curierului care livreaza produsele sau
  2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia dumneavoastra va aparea pe extrasul de cont cu numele ELIA FASHION STORE SRL.

    Politica de retur si schimburi

   Costumele de baie si lenjeria intima se pot schimba in decurs de maxim 5 zile de la primirea coletului. Restul produselor, de pe site se pot schimba sau returna in maxim 14 zile conform legii.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru schimbarea produsului/marimii sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in acelasi mod in care l-ati primit, in saculetul sau folia originala.

2. Trimiteti toate detaliile pe whataspp, la 0734343098,  cu mentiunea ca aveti un produs de schimbat, iar apoi vom stabili impreuna varianta potrivita si noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier, pentru a stabili detalii referitoare la schimbarea coletului dumnevoastra. Costul pentru transportul de schimb este 20 de lei, suma ce revine firmei de curierat Fan Courier.

Nu se schimba produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, pete, murdarie, rupturi, zgarieturi, cute de purtare etc. ).

Nu se schimba si nu se returneza produsele, care au fost puratate si a caror folie de protectie a fost inlaturata.

 Se recomanda spalarea manuala, delicata a produselor noastre, la o temperatura de maxim 30°C.
 Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse substante (cosmetice, uleiuri, creme, parfum, alcool, clor etc.), in cazul deteriorarii din aceste motive, nu se pot inlocui sau returna produsele.
 Garantia produselor nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice.

   Elia Swimwear nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Elia Swimwear nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Nu se returneaza costumele de baie si lenjeria intima (pe acestea le putem schimba cu alta marime sau model), acceptam returi pentru articolele sport, pentru pijamale si rochii. Dresurile de dama nu se returneaza dupa ce au fost probate.

Banii pentru produsele returnate se restituie in termen de 5-14 zile lucratoare, in contul bancar scris de catre clienta care doreste sa returneze, pe adresa noastra de email: eliaswimwear@yahoo.com.