Politica de livrare, schimburi si retururi

Transport si retururi

Magazinul funcioneaza doar online.

Taxe transport:

– Curier FAN COURIER – livrare rapida la domiciliu ( in toata tara, 1-2 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 20 lei

– Curier Cargus – livrare rapida la domiciliu ( 1-2 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 20 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 399 lei

Facem livrari si in strainatate, in toate tarile, prin DHL Express in 2-5 zile lucratoare, pentru mai multe informatii accesati site-ul www.eliaswimwear.com

  Contravalorea produselor comandate se plateste:

  1. In numerar direct curierului care livreaza produsele sau
  2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. 

    Politica de retur si schimburi

   Costumele de baie si lenjeria intima se pot schimba in decurs de maxim 14 zile caledaristice, de la primirea coletului. Restul produselor, de pe site se pot schimba sau returna in maxim 14 zile calendaristice, de la data primirii coletului.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru schimbarea produsului/marimii sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in acelasi mod in care l-ati primit, in saculetul sau folia originala, iar plasticul de siguranta, de care este prinsa eticheta nu trebuie sa fie taiat astfel incat sa ne putem asigura ca produsul nu a fost purtat, ci doar probat.

2. Trimiteti toate detaliile pe mail, la adresa eliaswimwear@yahoo.com (timp de raspuns din partea noastra, 24 ore), sau in mesaj, pe whataspp, daca doriti mai rapid, la 0734343098,  cu mentiunea ca aveti un produs de schimbat, iar apoi vom stabili impreuna varianta potrivita si noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier, pentru a stabili detalii referitoare la schimbarea coletului dumnevoastra. Costul pentru transportul de schimb este 26 de lei, suma ce revine firmei de curierat Cargus (nu este taxa noastra).

Nu se schimba si nu se returneaza produsele ce prezinta semne de utilizare sau probare neadecvata. (urme, miros, pete, murdarie, rupturi, zgarieturi, cute de purtare etc. ), in cazul acesta ne rezervam dreptul de a nu accepta restituirea contravalorii produsului.

Nu se schimba si nu se returneza produsele, care au fost puratate, a caror folie de protectie a fost inlaturata sau eticheta cu sigiliul de plastic a fost taiata, in cazul acesta ne rezervam dreptul de a nu accepta restituirea contravalorii produsului.

 Se recomanda spalarea manuala, delicata a produselor noastre, la o temperatura de maxim 30°C.
 Materialul sau culorile produselor noastre se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse substante (cosmetice, uleiuri, creme, parfum, alcool, clor, substante pentru dezinfectare, etc.), in cazul deteriorarii din aceste motive, nu se pot inlocui sau returna produsele.
 Garantia produselor nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice.

   Elia Swimwear nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Elia Swimwear nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Nu se returneaza costumele de baie si lenjeria intima (pe acestea le putem schimba cu alta marime sau model), acceptam returi pentru articolele sport, pentru pijamale si rochii. Dresurile de dama nu se returneaza dupa ce au fost probate.

Banii pentru produsele returnate se restituie in termen de 5-14 zile, in contul bancar scris de catre clienta care doreste sa returneze, numai pe adresa noastra de email: eliaswimwear@yahoo.com, iar in cazul in care comanda a fost achitata initial cu cardul pe site-ul nostru, banii se vor restitui pe acelasi card prin care s-a facut plata. Adresa pentru retur este soseaua Dudesti Pantelimon 42, Bucuresti, Elia Fashion, 0734343098, nu acceptam colete cu ramburs, returnarea banilor se face doar in cont sau pe card.
În cazul în care ați beneficiat inițial de transport gratuit, la comenzile de peste 399 lei și returnați produsele, această ofertă se anulează și vor fi opriți cei 19 lei, pentru transportul inițial.