Politica de livrare, schimburi si retururi

Transport si retururi

Magazinul funcioneaza doar online.

Taxe transport:

– Curier FAN COURIER – livrare rapida la domiciliu ( in toata tara, 1-2 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 17 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 399 lei

Facem livrari si in strainatate, in toate tarile, prin DHL Express in 2-3 zile lucratoare, pentru mai multe informatii accesati site-ul www.eliaswimwear.com

  Contravalorea produselor comandate se plateste:

  1. In numerar direct curierului care livreaza produsele sau
  2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia dumneavoastra va aparea pe extrasul de cont cu numele ELIA FASHION STORE SRL.

    Politica de retur si schimburi

   Costumele de baie si lenjeria intima se pot schimba in decurs de maxim 5 zile de la primirea coletului. 

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru schimbarea produsului/marimii sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in acelasi mod in care l-ati primit, in saculetul sau folia originala.

2. Trimiteti un mail, cu toate detaliile la adresa eliaswimwear@yahoo.com sau scrieti-ne pe whataspp, la 0734343098,  cu mentiunea ca aveti un produs de schimbat, iar apoi vom stabili impreuna varianta potrivita si noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier, pentru a stabili detalii referitoare la schimbarea coletului dumnevoastra. Costul pentru transportul de schimb este 20 de lei, suma ce revine firmei de curierat Fan Courier.

Nu se schimba produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, pete, murdarie, rupturi, zgarieturi, cute de purtare etc. )

   Elia Swimwear nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Elia Swimwear nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Nu se returneaza costumele de baie si lenjeria intima (pe acestea le putem schimba cu alta marime sau model), acceptam returi pentru articolele sport, pentru pijamale si rochii.

Banii pentru produsele returnate se restituie in termen de 10-14 zile lucratoare, in contul bancar scris de catre clienta care doreste sa returneze, pe mail-ul nostru: eliaswimwear@yahoo.com.