Politica de livrare, schimburi si retururi

Transport si retururi

Magazinul funcioneaza doar online.

Taxe transport:

– Curier Urgent Cargus – livrare rapida la domiciliu ( in toata tara, 1-2 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 17 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 399 lei

Facem livrari si in strainatate, in toate tarile, prin DHL Express in 2-3 zile lucratoare, pentru mai multe informatii accesati site-ul www.eliaswimwear.com

  Contravalorea produselor comandate se plateste:

  1. In numerar direct curierului care livreaza produsele sau
  2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia dumneavoastra va aparea pe extrasul de cont cu numele ELIA FASHION STORE SRL.

    Politica de retur si schimburi

  Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti alta marime sau restituirea banilor. Puteti opta pentru unul dintre motivele acestea, dar nu mai tarziu de 2 zile de la primirea comenzii. Atentie costumele de baie si lenjeria intima au un termen de returnare sau schimbare a marimi de maxim 2 zile lucratoare de la primirea coletului. Doar produsele de tip, dres dama, nu pot fi returnate!

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Transferul banilor se realizeaza in 7 – 14 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi. Costul pentru schimbarea marimii sau a produsului cu alt model este de 20 de lei iar costul pt returnarea unui produs este de 17 lei. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Nu se schimba produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, pete, murdarie, rupturi, zgarieturi, cute de purtare etc. ) si dresurile de dama.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pt retur sau schimbarea produsului, marimii sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in acelasi mod in care l-ati primit, in saculetul sau folia originala.

2. Trimiteti un mail pe cu toate detaliile la adresa eliaswimwear@yahoo.com cu mentiunea ca aveti un produs de returnat/schimbat, iar apoi vom stabili impreuna varianta potrivita si noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, Urgent Cargus, pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

   Elia Swimwear nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Elia Swimwear nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.