CUM PLATESC ?

1. PLATA RAMBURS

Contravalorea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele. In cazul, in care doriti o livrare mai rapida, va recomadam plata cu cardul a comenzii, platile cu cardul au prioritate si sunt trimise in 24h – maxim 48h.

2. PLATA PRIN CARD ONLINE

Pentru o livrarea mai rapida va recomandam plata cu cardul (coletele platite cu cardul ajung in 1-2 zile lucratoare). Se poate efectua plata online cu cardul personal, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline ( plationline.ro ). Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia dumneavoastra va aparea pe extrasul de cont cu numele ELIA FASHION STORE SRL.

TAXE TRANSPORT

Curier FAN COURIER – livrare rapida la domiciliu ( in toata tara, 1-4 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 20lei

– Curier Cargus 1-4 zile lucratoare, exceptand zilele de weekend si sarbatorile legale) 20lei

Transport gratuit la comenzi mai mari de 399 lei

Facem livrari si in strainatate in toate tarile, pentru mai multe informatii accesati site-ul www.eliaswimwear.com